nl

Forbici Parrucchieri
Forbici per parrucchieri adatte ad ogni taglio capelli

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Forbici Parrucchieri


Forbici Parrucchieri : Op deze site vindt u de beste professionele schaar gemaakt door kappers, voor kappers die de hoogste kwaliteitsmaterialen, de beste Japanse staalsoorten en design te met de juiste prijs combineren. Ons assortiment, die de lijn van de gerenommeerde Japanse school volgt, varieert van Verdunnende schaar getande schaar, dan verplaatst naar de wijde wereld van schaar voor snijprecisie, zodat u kunt maken van elk type van haar, tot de schaar te verwijderen van de haren. Professionele Kappersschaar zijn ergonomisch ontworpen en zijn zeer compatibel met de anatomische kenmerken van het hand-armsysteem. Een studie die een paar jaar geleden gedaan bleek dat kappers worden blootgesteld aan bepaalde arbeid ziekten rechtstreeks aan het gebruik van verkeerd gereedschap toe te rekenen. Hoewel staande voor een lange tijd (met de toename van stress statische), deel uitmaakt van het werk van kappers, werd aangetoond dat het gebruik van de kam en schaar tot het ontwikkelen van spataderen in directe relatie tot het gebruik van Kappersschaar niet ergonomisch leidt. Om te voorkomen dat de horizontale lijnen in het halsgebied, pas een kapper schaar naar kappers voor oppervlakte trimmen ini een verticale positie. Als gevolg van de beperkte beweging van de hand naar het dorsale haar moet meestal buig achteruit om de hoek van de elleboog te houden. Dientengevolge, bijna alle het lichaamsgewicht steunt op één been, dit leidt tot een verminderde bloeddoorstroming in het gebied van de kalf ten gevolge van de statische positie. Op de lange termijn, is de toename van de statische druk in deze regio van het lichaam schadelijk voor de stroom van bloed door de aderen, en de vorm van aders zodat spataderen een aannemelijke resultaat zijn. Als een kapper pakt de schaar met de duim en de ringvinger van de hand voor de klant en met name dynamisch gebruik van de duim tijdens het snijden, hieruit volgt dat het blad van de schaar waarmee u met uw duim dienovereenkomstig moet worden verminderd zodat de natuurlijke beweging naar de middelvinger. Ook moet de vorm en grootte van de ringen tot de ring vinger en de duim bsate op de grootte van de vingers. Wij bieden een brede selectie van professionele die Kappersschaar voor veeleisende en grillige haren salons ontworpen.

Encyclopaedic hair website

Forbici Parrucchieri capelli Forbici Parrucchieri acconciature Forbici Parrucchieri estetica Forbici Parrucchieri moda-capelli Forbici Parrucchieri salute Forbici Parrucchieri parrucchieri

Forbici Parrucchieri - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Forbici Parrucchieri, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Forbici Parrucchieri, attrezzature parrucchieri, asciugacapelli professionali, piastre per capelli, forbici per parrucchieri, curling ferro, spazzole per capelli, pettini, accessori saloni di bellezza, articoli professionali per capelli, novità accessori parrucchieri.
Forbici Parrucchieri, attrezzi estetica, piastra agli ioni per capelli, testamodelle donna, testine capelli, arriccia capelli, trecce afro, forbici per taglio capelli, extension capelli naturali con clips, tosatrice, software gestionale per parrucchieri.
Forbici Parrucchieri, cartelle colori capelli, dvd tagli capelli, forbici matsusaki, poltrona per saloni di bellezza, articoli monouso, apparecchiature per estensione capelli, forbici professionali per parrucchiere, trecce capelli, sterilizzatore, carta stagnola alluminio per meches.
Forbici Parrucchieri, phon parrucchieri, toupets, parrucche capelli naturali, lampade abbronzanti, produzione articoli monouso, tnt tessuto non tessuto, kimono monouso, mantelle monouso, abbigliamento parrucchieri, phon agli ioni.
Forbici Parrucchieri, parrucchieri, estetica, piastre capelli da borsetta, bellezza, sito ufficiale, novità, capelli, made in Italy, caschi asciugacapelli per parrucchieri, made in italy

Gossip & News

26 Jun 19

federico fashion style

FEDERICO FASHION STYLE è stato scelto e gratificato
da La Rinascente di Milano con un CORNER dedicato
ai suoi PRODOTTI e ACCESSORI.
Distributore esclusivo per l'Italia è RVM Beauty.

È una CASE HISTORY che sarebbe bello vedere ripetuta
spesso per vivacizzare il mondo dei  Parrucchieri.

Guarda il video !!

26 Jun 19

Lorna Evans

 

Collection: Evolve
Ph: Carlo Fernandes
Make-up: Masha Eaves
Stylist: Adela Zemonova
Hair Assistant: Sarah Conlon, Dina Ludica
Hair Colour: Michael Gilberto

hair-collections

26 Jun 19

Huub Eysink

 

Collection: Signature
Ph: Ivo de Kok
Make-up: Joyce Pietrzak
Stylist: Sharon Eysink

hair-collections

25 Jun 19

INTERCOIFFURE MONDIAL

The big event called MONDIAL SPOTLIGHT made by
INTERCOIFFURE MONDIAL, International Hairdressing Organization,
was a great success with nearly 400 Intercoiffure members
and juniors traveled from all corners of the world.

This year’s event featured a unique mix of time-honored traditions
such as the Chevalerie Awards Ceremony next to fresh inspiration
from the Fondation Guillaume.

The Sunday programme was full of education “look and learns”
from the Intercoiffure Academy curriculum held in the House of Nations.

25 Jun 19

Ivan Rodriguez

 

The basics are always simple, and in this collection, the hairstylist returns to the essential techniques of hairdressing hand in hand with the main colour techniques using only the three primary colours, an exercise of reencounter with the basic knowledge that is the foundation of the whole.

Collection: Back To Basics
Ph: Jesus Herrera
Make-up: Thessa Peralta
Stylist: Melissa Weeb

hair-collectionsEnter in Forbici Parrucchieri